Al zo’n 40 jaar werk ik met veel plezier met kaas, noten, wijn en delicatessen. Ik kan gerust zeggen dat dit mijn passie en hobby is. En wat is er mooier dan in het buitenland nieuwe ideeën op te doen, nieuwe smaken te proeven en nieuwe producten te ontdekken.
Ik ben begonnen als verkoper en eigenaar van een kaasspeciaalzaak. De laatste jaren ben ik vooral actief als verkoper, opleider, demonstrateur, verzorg ik buffetten en geef ik workshops. De koffie/kaas experience is mijn specialiteit.
Op Sicilië, een paradijs van verse streekgebonden producten en zoete lekkernijen, ontdekten we een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van Cannoli en Biscotti di Mandorla. Ze maken deze gebakjes/desserts op ambachtelijke wijze met de hand met de producten uit de streek.
Graag kom ik bij u langs om u kennis te laten maken met dit heerlijke product en er meer over te vertellen!
gideon@dolci-siciliani.nl
06 - 12 72 41 68